G59 SDR Kit

G59 SDR Kit.

Mit største projekt ind til dato, er dette SDR kit, et fantastisk kit, dog med mange udfordringer. der er rigtig mange dele som man skal have styr på inden man går i gang med at samle det. Man samler det i sektioner, så jeg gjorde det at jeg sorterende alle komponenter op i små poser, så havede jeg styr på alle dele.

                                                                        

Jeg er lige ved at være færdig, jeg mangler kun at blive færdig med PA trinnet, det var en stor opgave at komme i gang med, men jeg syntes at vejledningen er ok, men der mangler at blive opdateret, og det kan godt skabe en del forvirring fordel der er både mk1-2-3, men det opdager man når man kommer i gang med byggeriet. det er en super god modtager der er i denne radio, eller lad mig sige her kan man høre hvad en pc gør fremfor en chip, meget rolig modtager, men det kræver et godt lydkort i din pc. her har jeg lagt et link til Genesis hjemmeside, her kan du finde alle oplysninger omkring denne radio. Der findes også yahoo bruger grupper på nettet, og jeg vil forslå at du melder dig til der, i den yahoo bruger gruppe kan du få hjælp hvis du skulle få problemer.

Dette kit er ikke for begynder, det kræver også at man har en del måleudstyr, minimum en frekvenstæller, og et godt universal instrument.

http://www.genesisradio.com.au/G59/